avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație complementară
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație complementară

Buna ziua. Pot beneficia de alocație complementară daca am o amenda neplatita? E vorba de 500 de lei, in urma unui conflict am sunat la 112 si am primit tot eu amenda, culmea. Se poate daca am aceasta amenda?

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala abuziva contestata C-Iulia C-Iulia Buna ziua! Am Primit astazi ,o amenda prin posta,dupa un incident din data de 01.09.2014,in care am fost agresata si cu tentativa de talharie de o vecina ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politia locala B_O_G B_O_G Buna ziua ! Am primit astazi, 11.03.14,la domiciliu, un proces verbal in care scrie ca sunt amendat cu 500 lei incheiat pe data 06.03.14, pe care scrie ca am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata 2 politisti pentru abuz in serviciu ciprian111 ciprian111 intr-o seara la onomastica mai multi indivizi s-au luat la bataie iar eu am sunat la 112, in urma acestui apel am primit o amenda de 500 de ron iar eu am depus ... (vezi toată discuția)