avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau sa dau in judecata 2 politisti pentru abuz in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau sa dau in judecata 2 politisti pentru abuz in serviciu

intr-o seara la onomastica mai multi indivizi s-au luat la bataie iar eu am sunat la 112, in urma acestui apel am primit o amenda de 500 de ron iar eu am depus contestatie in potriva P.V si am castigat. pe baza acestei decizii as dori sa depun plangere penala si sa dau in judecata cei doi agenti care mi-au dat amenda
Eu zic ca pierdeti vremea, dar e dreptul dvs.
pai de ce pierd vremea daca ei mi-au dat amenda ca am sunat la 112 fara motiv justificat eu am martori care au dat declaratii in care spun ce s-a intamplat in acea seara
Doar nu va inchipuiti ca se va incepe urmarirea penala impotriva politistilor pentru faptul ca v-au amendat, ei au considerat ca ati apelat serviciul 112 in mod nejustificat, ati depus contestatie impotriva PV, spuneti ca ati castigat, trebuia sa solicitati si cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare politie pentru semnalare miros de gaze, amenda 500 de lei raioch raioch acum aproape o luna am apelat 112 pentru a semnala miros de gaze intr-o intersectie din vecinataea locuintei. la fata locului au venit si doi politisti care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la ... marian900 marian900 Buna ziua!Pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la parintii mei(eu locuiesc temporar cu ei), si tatal meu a facut scandal,mai rau ca de obicei,m-am ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru apelarea 112 ?!!! stegaruionut stegaruionut pot anula un proces verbal intocmit de un agent de politie , ptr ca el a considerat apelul catre 112 nejustificat si ma amendat cu 750 ron ??? cu stima (vezi toată discuția)