avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema ordin de plata- greșeala bancii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema ordin de plata- greșeala bancii

Bună seara. Am completat acum câteva zile un ordin de plata, iar functionarul băncii în loc de anul 2019 mi a trecut anul 2012. Menționez că aceasta greșeală este trecută in descriere, la motivul efectuării ordinului de plată. Mi s-a spus sa merg la trezorerie sa rezolv problema deși nu este greșeala mea. Anul menționat îmi poate aduce prejudicii grave. Ce mă sfătuiți să fac?
Cel mai recent răspuns: Sorin_George , utilizator 06:20, 26 Iunie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banca sau trezorerie?
Unde s-a gresit anul?
Functionarul de la banca brd a gresit cand a introdus datele in calculator. Contul in care am virat banii era deschis la trezorerie.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Sorin_George, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil ContSters146685 ContSters146685 Va rog sa ma sfatuiti care ar fi cea mai sigura cale de plata a unui imobil? Se inmaneaza proprietarului la notariat inainte sau dupa perfectarea actelor sau ... (vezi toată discuția)
Banca a virat banii mei in alt cont decat am cerut eu anitsirc anitsirc Buna ziua! supun atentiei dvs. urmatoarele, si va rog sa ma ajutati sa rezolv cat de urgent posibil, altfel risc sa fiu exmatriculata de la master pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire prin exsecutare silita Szyoikaarpad Szyoikaarpad Am făcut contestația la ex.silita la judecătoria.unde aparțin.subiectul este.în 2006 am luat un credit de la BRD.iar în 2007 la-m achitat printr-o ... (vezi toată discuția)