avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cale legală prin care se renunța la orice pretenții ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cale legală prin care se renunța la orice pretenții din partea unui donator cunoscut

Buna ziua,

Am rugămintea sa imi transmiteți daca ,cf. legislației in vigoare, exista o metoda legală si neatacabila ulterior in instanța, prin intermediul unui act semnat de ambele parti, prin care se renunța la orice pretenții de natura financiară din partea unui donator de sperma cunoscut?

Astept cu interes răspunsul dvs

Va Multumesc
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 26 Iunie 2019
Daca incheiati acest act la notar, are mai multa greutate decat daca l-ati face prin inscris sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data certa (avocat) act donatie proion proion buna ziua in anul 1991 parintii mei au cumparat apartamentul in care locuiau, de la stat. pe contractul de vanzare cumparare, alaturi de parinti, am fost ... (vezi toată discuția)
Contract de donatie nicoletagnr nicoletagnr Buna ziua , Lucrez intr-o Fundatie, care a primit un autoturism prin donatie, de la o ambasada. Noi nu avem un act propriu zis de donatie, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contract sub semnatura privata, autentificat ulterior la notar turbo20010 turbo20010 Buna ziua. Ma intereseaza daca un contract sub semnatura privata semnat intre doua parti poate fi autentificat ulterior (la interval de cativa ani) la un ... (vezi toată discuția)