avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua! Daca voi avea o pauza de 10 zile intre contractele de munca stimulentul de insertie se suspenda? Sau numai pe perioada celor 10 zile de pauza intre contracte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 26 Iunie 2019
Inceteaza plata stimulentului de insertie .
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul in perioada platii stimulentului de insertie dan123456 dan123456 buna seara .fratele meau este in perioada platii stimulentului de insertie, deoarece nu vrea sai mareasca salariul vrea sasi bage preavizul.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție -după perioada de contract determinata 3 luni utianu ionut utianu ionut Buna seara ! Soția mea beneficiază de stimulent de inserție , dar contractul de munca a fost făcut pe perioada determinata 3 luni . Ideea e ca după ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa ccc Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: m-am intors la munca din CCC, la 11 luni ale copilului, ca sa primesc stimulentul de insertie. Am inceput la un alt ... (vezi toată discuția)