avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inscriere in Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inscriere in Asociatia de proprietari

Cand se considera finalizata inscrierea in Asociate, dupa ce s-a depus cerere, dupa ce s-a aprobat in comitet, dupa ce proprietarul a fost trecut in anexa la acordul de asociere sau dupa ce aocrdul de asociere cu proprietarul adaugat este transmis si inregistrat juridic /
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:27, 26 Noiembrie 2009
Din punct de vedere formal este indeplinita procedura odata cu trecerea in anexa la acordul de asociere, insa pentru opozabilitatea fata de terti este finalizata inscrierea in asociatia de proprietari dupa inregistrarea ei.B-)
Daca va referiti la inscrierea ulterioara infiintarii asociatiei de proprietari, aceasta se face si este si finalizata deci, dupa depunerea simpla a cererii de intrare in asociatia de proprietari conform legii 230/2007.
Art. 7. - Inscrierea ulterioara in asociatia de proprietari a proprietarilor care nu au fost prezenti la adunarea generala de constituire se face la cererea scrisa a acestora, fara alte formalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivocul art. 7din lg.230/2007 gambette gambette Potrivit Art. 9. din HG 1588/2007 -\" Inscrierea ulterioara in asociatia de proprietari a proprietarilor care nu au fost prezenti la adunarea generala de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unui proprietar in asociatia de proprietari praporgescu praporgescu Legea 230/2007 Art. 7. - Înscrierea ulterioară în asociaţia de proprietari a proprietarilor care nu au fost prezenţi la adunarea generală de constituire ... (vezi toată discuția)
Formular de inscriere in asociatie Dana Marin Dana Marin Am o vecina care nu a fost acasa sa semneze acordul de asociere si acum, presedinta, obraznica ii refuza dreptul de vot in AG in loc sa o indrume ce sa faca sa ... (vezi toată discuția)