avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile restante CO dupa revenirea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile restante CO dupa revenirea din CCC

Buna ziua,

Am citit zeci de raspunsuri si legi in legatura cu acest subiect, dar as avea nevoie sa ma ajutati, cum se aplica acestea concret in cazul meu, pentru a lua o decizie corecta.
Intrebarea mea ar fi, daca eu insarcinata in 31 saptamani, intru in prenatal din august 2019 o sa imi ramana 30 zile de CO neefectuate pentru anul curent lucrat integral ( sunt titulara, lucrez in invatamant). O sa mai am dreptul sa solicit aceste zile restante peste doi ani, dupa revenirea din CCC, adica din aprx. 15 iunie 2021 ( m-as intoarce cu doua luni mai devreme pentru stimulent)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 27 Iunie 2019
CCC nu se incadreaza in niciuna in situatiile mentionate la articolul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa ccc Tedeea Tedeea Buna. Am tot citit articolele de aici in legatura cu acordarea CO dupa CCC dar as vrea totusi o clarificare. Intre 2015- aprilie 2017 sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez ... Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt in ccc pana in iulie 2021(opțiunea mea sa beneficiez de stimulent,dar fetita implineste 2 ani in 6 sept 2021) si a tocmai am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)