avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva nevirata in contul de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva nevirata in contul de tva

Buna ziua,

Am o firma care aplica split tva,... am facturat catre client si cu toate ca i-am trimis instiintarea sa vireze banii in conturi separate (baza in contul curent si tva in contul de tva)...clientul nu a facut acest lucru. Ce trebuie sa fac eu....sa virez sau sa depun tva-ul incasat in contul de tva?....in cate zile ar trebuii sa fac acest lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 14:46, 2 Iulie 2019
multumesc,

Am facut OP-ul in contul meu de TVA deschis la Trezorerie.....si m-au sunat cei de la finante ca nu este bun OP-ul in contul respectiv...trebuia in alt cont transferul de TVA....nu mai inteleg nimic :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie LifeRider LifeRider Buna seara, Imi puteti spune, va rog, care este contul trezoreriei in care ar fi trebuit sa virez impozitul pe profit pentru un ONG, neplatitor TVA, cu ... (vezi toată discuția)
Split tva, compensare de pe o zi pe alta Catalin VP Catalin VP Buna ziua, Se poate compensa tva-ul split de pe o zi pe alta ? (vezi toată discuția)
Split tva raziol raziol Buna ziua, Daca sunt o firma care nu aplica Split TVA si trebuie sa incasez de la o firma care aplica, cum va face firma respectiva plata tinand cont ca eu ... (vezi toată discuția)