avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Executat

Buna ziua,cat ar inseamna 1 an si 4 luni cu executare in inchisoare,in conditia in care i s au scazut si cele 5 luni de arest preventiv?
Cel mai recent răspuns: Georgianaaaa9876 , utilizator 19:05, 26 Iunie 2019
11 luni. Daca iesiti conditionat, mai scadeti 3 luni jumate.
Chiar de v a iesi la activitati si la munca ? Din cate am inteles de la o alta avocata trebuie executata 2/3 din pedeapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)
Liberare conditionata la jumatatea pedepsei clau32 clau32 Buna ziua,doresc sa stiu daca o persoana condamnata la 2,6 ani de inchisoare poate fi eliberat conditionat dupa ce a ispasit o jumatate din pedeapsa, ... (vezi toată discuția)
Executare pedeapsa ! killah91 killah91 Buna seara am si eu o intrebare : Tatal meu a stat pe arest preventiv 11 luni cand a fost eliberat avea varsta de 59 de ani , peste 1 luna implinea 60 de ... (vezi toată discuția)