avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retinut in aeroport Paris
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retinut in aeroport Paris

Buna seara,
fratele meu a fost retinut in aeroportul international din Paris. A avut o problema in Franta acum aproximativ 12 ani, a fost arestat preventiv 3 luni, dupa care a fost eliberat, nefiind gasit vinovat. In cei 12 ani de la intamplare a mai calatorit in Europa si nu numai. In aceasta seara s-a imbarcat pentru un zbor peste ocean cu transfer in Paris si a fost retinut (fara nici o explicatie din partea vamesilor). Va rog sa imi spuneti ce este de facut si la ce ne putem astepta.

Va multumesc,
Alexandru
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:19, 26 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ori ii angajați avocat francez ori avocat roman din România.
Încercați să vă lămuriți daca avocatul francez are acces la el in aceasta zi sau maine cel mai târziu.
În funcție de acest aspect va puteti orienta ce avocat sa angajați.
Avocatul.roman poate ajunge in 2 zile la Paris.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de călătorie pentru deplasarea cu avionul Nelio Nelio In baza unui titlu de călătorie emis de consulatul din Milano, de poate călători cu avionul? (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean irakian ionescumagdalena ionescumagdalena Buna ziua! Pentru cine poate sa ma ajute cu un raspuns la intrebarea mea, multumesc anticipat! Care sunt pasii de urmat si ce documente sunt necesare in cazul ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatilor mexicane asupra cetatenilor romani Matrix05 Matrix05 Buna seara! Dupa mult research si economii, ne-am hotarat sa ne petrecem 2 saptamani in Mexic. Am incheiat un contract cu o mare agentie de turism prin ... (vezi toată discuția)