avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

In urma cu un an am depus o plangere penala pentru violarea vietii private dupa cateva luni de cercetari am primit raspuns de la procuratura ca fapta nu egzista cea ce este o minciuna .am depus contestatie la care nu am primit nici un raspuns desii au trecut 8luni.ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:23, 27 Iunie 2019
Buna ziua, potrivit art. 340 Cpp, daca plangerea facuta procurorului ierarhic superior nu a fost rezolvata in termen de 20 zile de la data formularii, puteti face plangere la judecatorul de camera preliminara dupa expirarea celor 20 zile oricand dar nu mai tarziu de 20 zile de la data comunicarii modului de rezolvare. Deci promovati plangere la instanta, nu trebuie sa asteptati neaparat raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonanta de clasare, la procurorul ierarhic superior nesolutionata nici dupa 50 zile de la depunere cornaca cornaca Plangere impotriva Ordonanta de clasare, la procurorul ierarhic superior nesolutionata in termenul de 20 zile de la depunere. Pe data de 07.11.2015 am depus ... (vezi toată discuția)
Orodonanta de clasare Sever Simion Sever Simion Am primit o ordonanta de clasare a plangerii penale intocmita de mine ca parte vatamata. In cuprinsul ei sunt multe minciuni si sursa lor este sectia de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta clasare costel58 costel58 In urma comunicarii unei ordonante prin care s-a dispus clasarea unui dosar penal , am depus o plangere catre prim-procurorul Parchetului impotriva acestei ... (vezi toată discuția)