avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Administratia blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Administratia blocului

Buna seara.
Am si eu o problema, intr un apartament unde sunt doua familii avand contract fiecare pe cota parte din casa 1/2, prin notariat. Ce obligatie are fiecare fata de asociatia blocului ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 27 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare proprietar detine obligatii fata de asociatia de proprietari
In situatia in care unul dintre coproprietari nu isi achita obligatiile in termenul stabilit,asociatia de proprietari are dreptul sa se ridice cu pretentii impotriva acestuia inclusiv in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! suntem 2 frati,mostenitori ai unei garsoniere in ... alicep alicep Buna seara! Suntem 2 frati,mostenitori ai unei garsoniere in care nu a mai locuit nimeni din 2011. In 2015 fratele meu a fost chemat in judecata pentru o ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere, executare silita iongheorghevasile iongheorghevasile Buna ziua, un apartament are ca proprietari pe fiul, mama si tatal. In acel apartament nu a locuit decat fiul, care nu a platit intretinerea de vre-o trei ani. ... (vezi toată discuția)
Acoperisul discordiei FELI73 FELI73 un proprietar nu-si achita datoria pentru hidroizolatie(facuta prin asociatie) pentru ca un alt vecin are sa-i dea o suma de bani de la izolatia blocului ... (vezi toată discuția)