avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperisul discordiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperisul discordiei

un proprietar nu-si achita datoria pentru hidroizolatie(facuta prin asociatie) pentru ca un alt vecin are sa-i dea o suma de bani de la izolatia blocului facuta in regie proprie.in aceste conditii nu am mai incasat banii pentru utilitati . am procedat corect? daca nu cum sa procedez sa recuperez restanta #-o
Cel mai recent răspuns: Valache Genova , Avocat 22:55, 1 Noiembrie 2012
In raport de obligatiile proprietarului fata de asociatia de proprietari nu au relevanta conventiile/
intelegerile intre proprietari
Toti proprietarii detin obligatia sa achite in termenul stabilit cotele individuale de intretinere
Daca intre proprietari intervin conventii/intelegeri privitor la executarea de lucrari in regie proprie,
acestea nu ii exonereaza de obligatiile curente pentru plata cotelor individuale de intretinere calculate de asociatia de proprietari
In situatia in care proprietarul isi asuma responsabilitatea sa nu achite restanta acumulata,aveti dreptul sa promovati actiune in justitie impotriva acestuia
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2012
ynocentta, utilizator
Actiune in instanta ( daca merita) , pt ca din punctul meu de vedere nu trebuie sa sufere toti din cauza unuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o nelamurire - reparatie hidroizolatie Relly27 Relly27 Am si eu un apartament la etajul 4 ..vecinii mei se plang ca ajunge apa la ei din cauza hidroizolatziei mele...in cele din urmă eu nu locuiesc în el, nu sta ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc vbc vbc Buna ziua, As dori sa stiu daca pentru reabilitarea termica individuala a unui apartament (P+9) am nevoie de autorizatie de constructie/certificat sau ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere provenind din reesalonari radet Maria00 Maria00 Buna ziua In urma cu aprox 2 ani asociatia de proprietari si-a dat seama ca timp de 3 ani de zile administratorul nu a achitat nicio factura de utilitati si ... (vezi toată discuția)