Am si eu un apartament la etajul 4 ..vecinii mei se plang ca ajunge apa la ei din cauza hidroizolatziei mele...in cele din urmă eu nu locuiesc în el, nu sta nimeni acolo si deocamdata nici nu am posibilitatea sa o repar ...in cele din urmă sunt amenințat de către vecini că se adună semnături si ma dau in tribunal dacă nu imi repar hidroizolatzia, doar ca pe coloana mea nu vrea sa ajute nimeni ...si eu nu am deocamdata posibilitate sa fac singur...nu stiu ce sa fac as dori un sfat bun mulțumesc
Lasati-i sa "va dea la tribunal", legal toti proprietarii sunt obligati sa participe la cheltuielile privind reparatia hidroizolatiei, aceasta lucrare se face prin asociatia de proprietari, daca exista asa ceva in imobilul in care locuiti.
Nu se discuta despre izolatia unuia sau a altuia dintre proprietari,deoarece terasa blocului este parte comuna
Terasa condominiului reprezinta parte comuna a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Sunt situatii speciale in care proprietari care locuiesc la ultimul nivel isi asuma responsabilitatea sa intervina sa execute partial hidroizolatia terasei strict in zona aferenta apartamentului lor
Executiile partiale de hidroizolatie nu beneficiaza de garantie
Nu conteaza daca locuiti sau nu in imobil atat timp cat figurati drept proprietar,conform dispozitii in vigoare varevin drepturi si obligatii-inclusiv obligatia lunara de plata intretinere-respectiv parti individuale si parti comune
Reparatie terasa
dana9101
Buna ziua,avem o problema de curand am cumparat un apartament care este la etaju 4 hidroizolatie din cate am inteles nu a mai fost facuta de 10ani in baie si ... (vezi toată discuția)