Buna ziua,
locuiesc la etajul 8 al unui imobil iar vecinul care sta deasupra mea e plecat de 10 ani in strainatate, nimeni nu stie unde respectiv nu se poate intra in contact eu el. Problema e ca in urma unei furtuni i s-a spart geamul de la camera si acum cand ploua, apa intra la el inauntru respectiv curge la mine, eu avand camera sub a lui.
Ce se poate face in situatia asta?
Solicitati instantei, prevalându-vă de procedura ordonantei presedintiale de vreme ce urgența este vădită, să vă autorizeze accesul in locuinta vecinului pentru a efectua reparatiile necesare!
Ulterior, vă regresați împotriva lui (temei: gestiune de afaceri, probabil)!
ynocentta
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Initial obtineti document din partea asociatiei de proprietari care sa consemneze evenimentul si circumstantele in care s-a propdus
Daca aveati asigurarea facultativa solutionati rapid numai prin contactarea asiguratorului
Daca aveti numai asigiurarea obligatorie nu va ajuta in speta dv
Este necesar pentru dovedire prejudicii sa realizati probe temeinice pe care sa le puteti prezenta in instanta la momentul in care veti ridica pretentii in sarcina vecinului
in ce conditii se poate sparge usa impreuna cu politia pt a-i repara eu geamul?..e posibil sa nu stim nimic de el inca vreo 10 ani, el fiind plecat undeva prin Portugalia.