Buna ziua,
locuiesc la etajul 8 al unui imobil iar vecinul care sta deasupra mea e plecat de 10 ani in strainatate, nimeni nu stie unde respectiv nu se poate intra in contact eu el. Problema e ca in urma unei furtuni i s-a spart geamul de la camera si acum cand ploua, apa intra la el inauntru respectiv curge la mine, eu avand camera sub a lui.
Ce se poate face in situatia asta?
sadrian
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum sa actionezi in justitie ??? Pana obtii documentele s-ar putea sa se darame casa pe tine. Cu tot respectul, vedeti ce scrieti ? Omul vrea o solutie imediata, nu ce scrie prin legi. Am patit si eu aceeasi chestie, acum 20 de ani. Ce credeti ca am facut ?
GermanAlex
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Sunt firme de cățărători care izoleaza blocurile fara schele. Platiti ca sa vina cineva sa ii blindeze geamul pe dinafara. Cu polistiren si spuma poliuretanica prinsa bine in cadrul ferestrei - eventual o folie de tabla zincata pe exterior pentru rezistenta prinsa in suruburi.
cyan
Moderator 9din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
Alpiniști utilitari se găsesc, pe goagal găsești orice. Ii plătește asociația și ii baga în lista de plata a proprietarului respectiv. Sa vedeți ce rapid va apare sa ceara explicații!