avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am fost inundat, dar vecinul e plecat în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am fost inundat, dar vecinul e plecat în străinătate de 10 ani și nu pot să-l contactez. Ce se poate face în situația asta?

Buna ziua,
locuiesc la etajul 8 al unui imobil iar vecinul care sta deasupra mea e plecat de 10 ani in strainatate, nimeni nu stie unde respectiv nu se poate intra in contact eu el. Problema e ca in urma unei furtuni i s-a spart geamul de la camera si acum cand ploua, apa intra la el inauntru respectiv curge la mine, eu avand camera sub a lui.
Ce se poate face in situatia asta?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:18, 2 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa actionezi in justitie ??? Pana obtii documentele s-ar putea sa se darame casa pe tine. Cu tot respectul, vedeti ce scrieti ? Omul vrea o solutie imediata, nu ce scrie prin legi. Am patit si eu aceeasi chestie, acum 20 de ani. Ce credeti ca am facut ?
sadrian, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt firme de cățărători care izoleaza blocurile fara schele. Platiti ca sa vina cineva sa ii blindeze geamul pe dinafara. Cu polistiren si spuma poliuretanica prinsa bine in cadrul ferestrei - eventual o folie de tabla zincata pe exterior pentru rezistenta prinsa in suruburi.
GermanAlex, utilizator
OK. Cat timp trebuie alocat gasirii cataratorilor (alpinisti utilitari) si cine ii plateste. Nu cumva este mai simplu pe la interior ?
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alpiniști utilitari se găsesc, pe goagal găsești orice. Ii plătește asociația și ii baga în lista de plata a proprietarului respectiv. Sa vedeți ce rapid va apare sa ceara explicații!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii fatada balcon micaelamira micaelamira Buna ziua Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect: administratorul de bloc m-a amenintat cu somatie in cazul in care nu repar fatada balconului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o vecina de bloc panduruv panduruv Buna ziua. Pe scurt.. am probleme cu o vecina, o batrana care sta fix langa mine, la etajul doi. Dormitorul meu e lipit de bucataria ei. Problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu stiu cum sa o evacuez MihaiEnache MihaiEnache Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat ... (vezi toată discuția)