avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierdut act de calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdut act de calificare

Bună ziua, poate cineva sa ma ajute cu niște informații despre cum as putea sa întru în posesia diplomei de calificare pierdute? Calificarea a fost făcută în 2005,in București iar proprietarul unde am stat în chirie mi-a aruncat actele. Se mai poate recupera?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:47, 28 Iunie 2019
Numai de la emitentul actului de calificare se poate obtine un duplicat de pe acea diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)
Pierdut diplome ! ce trebuie sa fac ? AnCuTsA AnCuTsA Buna... Mi-am pierdut diplomele de la scoala si nu stiu ce trebuie sa fac acum.Erau 2 diplome si anume diploma de la ucenicie (de la o scoala) si o alta ... (vezi toată discuția)
Pierdere diplome cazreal cazreal Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)