1) ...
Pe unele postari se formuleaza ca este necesar ca mama sa fi lucrat 12 luni in ultimul an inainte de data nasterii copilului, rog imi confirmati daca este vorba de 12 luni lucrate in ultimii 2 ani sau in ultimul an.
.....
Mentionez ca ultimul contract (cel curent) este cu program de lucru de 4h/zi - Din ce am inteles nu conteaza norma de lucru, daca apuc sa lucrez 4 luni pana la nastere copil, se cuantizeaza ca vechime inca 4 luni, nu 2, nu?
Singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea devenituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit,
in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului timp de 12 luni, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului - norma intreaga sau cu timp partial.
Durata timpului de munca nu influenteaza calculul vechimii in munca si nici al stagiului de cotizare la pensie.
1 an lucrat cu c.i.m. cu timp partial = 1 an lucrat cu norma intreaga = 1 an vechime in munca = 1 an stagiu de cotizare la pensie.
2) Pe langa indemnizatia de creste a copilului se mai acorda vreun ajutor/alocatie?
Se primeste alocatia de stat pentru copil .
Alocația copiilor de până la doi ani este de 300 de lei pe lună, iar copiii cu vârsta de până la 18 ani este de 150 de lei pe lună,
3) Daca intru in concediul prenatal mai devreme, sau concediu medical din orice alt motiv (am probleme hepatice si posibil ca medicul sa imi dea concediu la un moment dat), se cuantizeaza la lunile de vechime necesare acordarii indemnizatiei de crestere a copilului?
Perioadele in care ati beneficiat de concedii și de indemnizații de asigurări sociale de sănătate prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate
sunt perioade eligibile pentru CCC.
4) Toate concediiile - prenatal, postnatal si indemnizatia de crestere a copilului sunt platite de stat, nu de angajator, nu?
Concediul de maternitate -pre si postnatal- este platit de angajatoar care apoi isi recupereaza banii de la Casa de Asigurari de Sanatate.
Indemnizatia pentru CCC este platita de către Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, prin agențiile teritoriale.
5) Daca mai imi iau un job part time (4 ore), voi beneficia de concediul prenatal si postnatal de la ambele firme?
In situatia in care o persoana isi desfasoara activitatea la mai multi angajatori, fiecare dintre acestia calculeaza indemnizatiile cuvenite.