avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda

Dupa 32 de zile de la o presupusa afisare , am gasit pe la usa apartamentului un plic in care era o amenda pentru neplata uni taxe de parcare , Amenda era pentru o parcare in orasul Craiova .Domiciliul mamei mele, fiindca pe numele ei era amenda, este in Tg Jiu , dar ea nu mai locuieste de 17 ani in Tg Jiu. Mai mult ea nu are permis de conducere .Intrebarea mea este in ce fel se poate , in conditiile existente, contesta procesul verbal de contraventie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:36, 3 Iulie 2019
Il contestati ca orice pv de contraventie. Daca mama dvs are martori sau documente ce pot atesta faptul ca nu era in acea zi in Craiova, contestatia este admisibila.
Dar au trecut 32 zile!

Alexandru Andreescu a scris:

Il contestati ca orice pv de contraventie. Daca mama dvs are martori sau documente ce pot atesta faptul ca nu era in acea zi in Craiova, contestatia este admisibila.

Daca acum ati intrat in posesia pv-ului de contraventie, contestati-l si motivati-l foarte bine si expuneti ca nu v-a fost comunicat cum trebuie (predarea plicului trebuia facuta pe baza semnaturii destinatarului sau a altei persoane ce locuieste la adresa).
Mama nu are permis, dar e poate proprietara mașinii?
Da

Adrian Dimitriu a scris:

Mama nu are permis, dar e poate proprietara mașinii?

Alte discuții în legătură

Refuzul primirii procesului verbal: consecinte simona lorenada ghimpau simona lorenada ghimpau Ordonanta nr. 2/2001 (actualizata), privind regimul juridic al ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto dupa contestatie tavitavi9323 tavitavi9323 Mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale de IPJ Giurgiu, eu fiind din Tg-Jiu. Am facut contestatie ... (vezi toată discuția)