Dupa 32 de zile de la o presupusa afisare , am gasit pe la usa apartamentului un plic in care era o amenda pentru neplata uni taxe de parcare , Amenda era pentru o parcare in orasul Craiova .Domiciliul mamei mele, fiindca pe numele ei era amenda, este in Tg Jiu , dar ea nu mai locuieste de 17 ani in Tg Jiu. Mai mult ea nu are permis de conducere .Intrebarea mea este in ce fel se poate , in conditiile existente, contesta procesul verbal de contraventie?
Il contestati ca orice pv de contraventie. Daca mama dvs are martori sau documente ce pot atesta faptul ca nu era in acea zi in Craiova, contestatia este admisibila.
Il contestati ca orice pv de contraventie. Daca mama dvs are martori sau documente ce pot atesta faptul ca nu era in acea zi in Craiova, contestatia este admisibila.
Daca acum ati intrat in posesia pv-ului de contraventie, contestati-l si motivati-l foarte bine si expuneti ca nu v-a fost comunicat cum trebuie (predarea plicului trebuia facuta pe baza semnaturii destinatarului sau a altei persoane ce locuieste la adresa).