avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda

Dupa 32 de zile de la o presupusa afisare , am gasit pe la usa apartamentului un plic in care era o amenda pentru neplata uni taxe de parcare , Amenda era pentru o parcare in orasul Craiova .Domiciliul mamei mele, fiindca pe numele ei era amenda, este in Tg Jiu , dar ea nu mai locuieste de 17 ani in Tg Jiu. Mai mult ea nu are permis de conducere .Intrebarea mea este in ce fel se poate , in conditiile existente, contesta procesul verbal de contraventie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:36, 3 Iulie 2019
vedeti ce simplu e? iata si explicatia: daca politia, locala sau rutiera, nu pot identifica pe conducatorul auto care a savarsit o contraventie, PV se trimite la proprietar. dar cred ca dvs stiati deja acest lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul primirii procesului verbal: consecinte simona lorenada ghimpau simona lorenada ghimpau Ordonanta nr. 2/2001 (actualizata), privind regimul juridic al ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis auto dupa contestatie tavitavi9323 tavitavi9323 Mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale de IPJ Giurgiu, eu fiind din Tg-Jiu. Am facut contestatie ... (vezi toată discuția)