avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trecere frontiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trecere frontiera

Buna ziua. Se poate iesi cu autoturismul din tara pe baza certificatului de mostenitor, fara sa fie inmatriculat pe numele mostenitorului? In februarie a decedat socrul si au ramas doua autoturisme pe care le mosteneste soacra si fiul meu. ( nevasta mea este decedata). Inca nu am reusit sa terminam cu succesiunea si nu sant sigur ca pana in august (cand am vrea sa mergem in Ungaria), chiar daca se termina succesiunea, o sa pot sa transcriu autoturismul. Autoturismele sant pe numele socrului decedat.
Cel mai recent răspuns: carol52968 , utilizator 20:34, 29 Iunie 2019
Nu aveti nevoie de certificatul de mostenitor, ci doar de actele masinii, talon, asigurare, itp valabil.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire carol52968 carol52968 Buna seara. In februarie a decedat socrul meu. Au ramas doua autoturisme care dupa succesiune revin soacrei (75 de ani) si fiului meu (minor). Sotia mea a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto dupa succesiune Western Western Buna ziua, Socrul meu urmeaza sa faca dezbaterea succesiunii pentru mai multe bunuri printre care si un autoturism care a apartinut fratelui sau, el fiind ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)