avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare cumpărarare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare cumpărarare

Buna ziua,
Am următoarea problema:
Urmează sa cumpăr un apartament .Vanzatorul( sunt doua surori - una lucrează in Spania și cealaltă in Anglia).Ele pot veni in țara in perioada 11 Iulie -14 iulie. Pe 12 Iulie își completează
actele pentru vanzare urmând sa perfectăm actele pe 13 Iulie, intr o zi de sâmbătă, zi in care notariatele nu are program de lucru cu publicul.Notarul le - a promis ca vine sambata sa perfecteze actele.Intrebarea mea este următoarea.
Un astfel de act ce se încheie intr - o zi nelucratoare poate fi înregistrat in Registrul notarial?Actul respectiv poate fi lovit de nulitate?
Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2019
gabi dobrescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:03, 29 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie înregistrat în Registrele Notariale. Trebuie intabulat. Iar Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară nu lucrează în weekend. Intabularea este obligația notarului, asa ca o va face luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am ... Clody26 Clody26 Bună ziua! Am cumpărat o bucată de pământ acum 2 luni, am făcut actele notariale, apoi mi s-a spus de catre notar că Cartea Funciară o primesc în 2,3 ... (vezi toată discuția)
Rectificare partaj voluntar cintia cintia Buna Avem o problema si de 2 ani ne invartim intr-un cerc vicios si nu stim cum sa iesim.Pe titlul de proprietate original cu 3 nume-mama +2 surori,emis in ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere- punere in posesie DANUT112 DANUT112 Buna ziua, mama a decis sa treaca casa si pamintul aferent printr-un contract de intretinere, dar dupa decesul dumneaei,eu cum intru in posesie?ce acte ... (vezi toată discuția)