avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizați de creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizați de creșterea copilului

Bună ziua,
Am lucrat în luna august și septembrie apoi octombrie nu am lucrat. In noiembrie m am angajat și lucrez și acum, credeți că pot beneficia de indemnizație de creșterea copilului daca voi intra in concediu de risc maternal?
Mulțumesc,o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Maria 24 , utilizator 22:28, 30 Iunie 2019
Care este data prezumata a nasterii copilului ?

Detaliati exact ce statut ati avut/aveti in ultimii doi ani anteriori datei prezumate de nastere?
Am lucrat în Anglia,am venit in tara in iunie 2018,apoi în august m-am angajat,am lucrat 2 luni august și septembrie. In octombrie am căutat un alt loc de muncă iar pe 1 noiembrie am inceput sa lucrez la actualul loc de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O sa beneficiez de indemnizatie pentru creșterea copilului? ada-adutza ada-adutza Sunt angajata din data de 12 Noiembrie 2018. Începând cu data de 1 Iunie voi intra pe risc maternal deoarece lucrez in condiții de munca ce necesita efort ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andr33a99 Andr33a99 Buna ziua!Bună ziua! Sunt insarcinata in 6 luni si momentan lucrez, urmand ca pe 7 Iunie sa fac 6 luni la actualul loc de munca. Anul trecut am mai lucrat 4 ... (vezi toată discuția)