avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata obligatiei-terţ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata obligatiei-terţ

Buna ziua.
Parintii mei au concesionat 2 locuri de veci. In prezent ambii sunt decedati.
Am incercat sa achit taxa anuala pt cele doua locuri de veci, insa cei de la birou mi-au refuzat plata pe motiv ca nu sunt titular de contract si va trebui sa dezbat succesiunea.
Va rog sa-mi spuneti ce sa fac pentru a-mi fi acceptata plata. Din cate stiu, plata unei obligatii poate fi facuta de catre oricine, cu unele exceptii unde nu cred ca ma incadrez. De asemenea, iese din discutie o dezbatere a succesiunii numai pentru efectuarea unei plati care poate fi facuta si de un terţ dezinteresat pana la urma..
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
robix, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:57, 30 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Trimiteti sumele prin transfer bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de concesiune pt cimitir Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, v-aș ruga sa îmi explicati daca 1.trebuie sa plătesc vreun impozit pentru cele doua locuri de veci ale părinților mei, in afara de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Concesiune loc veci si constructii funerare andrias andrias Bunicul meu patern a avut doi frati, care la randul lor au fost necasatoriti, fara copii sau descendenti, fara parinti in viata la data decesului. Acestia au ... (vezi toată discuția)