avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Faptul ca s a făcut o plângere de către admin blocului pt ca am renovat apartamentul (zugravit, schimbat geamuri, refăcut instalații sanitaire si électrice înlocuit faianța și gresie fără autorizație de construcție (=asta inseamna ca am ‘construit’?!) ! Plângere care a făcut ca sa fiu urmărită penal ???!! Menționez ca 90% din apartamentele blocului au fost renovate in timp de mai multe ori unele cu schimbări mari (dărâmat pereți, modificări ) ... am remarcat valoarea mare a amenzilor su chiar pedeapsa cu închisoare ?!!! In final s a decis renunțarea la urmărirea penală și închiderea dosarului?! Întrebarea mea este: in acest caz se considera sau figurez acum ca am un cazier judiciar?!
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
latrech, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:13, 1 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca scoateti dvs cazierul, nu o sa va apara nimic.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cazier.
Ar fi bine sa mergeți cu actele la avocat ca sa vada mai clar despre ce este vorba.
Trebuie văzut de ce s-a dispus renunțarea la urmărirea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara cerere de constructie pentru renovare apartament? ioanatoma02 ioanatoma02 Buna ziua, Renovez un apartament care implica inlocuire instalatie electrica (cu refacere trasee unde este nevoie, sapare canal in beton), inlocuire ... (vezi toată discuția)
Pentru renovarea unui apartament am nevoie de autorizatie? ella84 ella84 Buna ziua, De curand mi-am cumparat un apartament si am inceput sa il renovez din temelii. am dat jos toata gresia si faianta pe care o avea fostul proprietar ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul unui control de la politia pentru disciplina in constructii capraruioan capraruioan Imi pare rau dar nu am putut gasi un titlu potrivit Problema este ca mi-a fost facuta o reclamatie la inspectoratul de stat in constructii in urma unei ... (vezi toată discuția)