avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratorul hotaraste nr. persoanelr la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratorul hotaraste nr. persoanelr la intretinere?

Detin un apartament , 2 camere (un dormitor si o sufragerie) pe care il inchiriez in regim airBNB. capacitatea de cazare este de 2 maxim 4 persoane. Apart. este inchiriat pe o medie lunara de 15-17 zile/luna de catre 2/3 persoane. Administratora blocului mi-a trecut la intretinere 6 persoane. Cui ma pot adresa? Care sunt pasii care trebuie sa i urmez avand in vedere refuzul (verbal) de a trece la intretinere 2 persoane maxim 3.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 1 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul pas este sa contestati lista afisata, in maxim 10 zile (de la afisare). Cererea o adresati presedintelui de asociatie. Daca nu se rectifica greseala, puteti sa dati asociatia in judecata.

Cititi art. 28 si 29 din legea 196/2018:
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
latka, utilizator
Sesizati oficial presedintele de asociatie care este reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Contestati valoarea impusa in lista de intretinere in termen legal la presedinte
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator bloc razvan000 razvan000 Buna seara, In legatura cu topicul , am si eu un litigiu cu administratora de bloc. Astăzi m-am întâlnit cu dumneai si mi-a spus că \"facem gălăgie\" in ... (vezi toată discuția)
Administratora ne-a marit pe nedrept nr. de pers inscrise in lista de plata. am facut o contestatie, dar nu s-a solutionat. ce ma sfatuiti? kate93 kate93 Buna. Administratora ne-a marit pe nedrept numarul de persoane, la cererea vecinelor care imi urmaresc prietenii veniti in vizita (aparent 5 persoane ... (vezi toată discuția)
Întrebări asociație locatari, nereguli.bună ziua. am și eu niște întrebări 1. Șefa asociației ... Andrei Popescu32 Andrei Popescu32 Bună ziua. 1. Șefa asociației îmi bagă pe gât persoane la întreținere, dacă îmi vine un prieten la o bere, cafea sau vreo prietena și îmi stă 2 ... (vezi toată discuția)