avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare apartament

Locuiesc de peste 10 ani intr-un apartament neintabulat. Am solicitat actele necesare intabularii; raspunsul a fost: s-a distrus arhiva. Mentionez ca sunt cu plata la zi la contributie si nu sunt singura in aceasta situatie. Care sunt pasii de urmat pentru intabulare si obtinerea CF-lui pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:39, 2 Iulie 2019
se intabuleaza doar imobile pe numele proprietarului. sunteti proprietar? Faptul ca sunteti cu platile la zi nu conteaza momentan
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
adriandimitriu, utilizator

Eelly a scris:

Locuiesc de peste 10 ani intr-un apartament neintabulat. Am solicitat actele necesare intabularii; raspunsul a fost: s-a distrus arhiva. Mentionez ca sunt cu plata la zi la contributie si nu sunt singura in aceasta situatie. Care sunt pasii de urmat pentru intabulare si obtinerea CF-lui pe numele meu?
Nu, apartamentul in speta face parte dintr-un imobil cu locuinte sociale. Fostul locatar a murit de peste 10 ani si nu a mai apucat sa faca un act de donatie.
ca sa raspundeti apasati pe RASPUNDE, nu pe CITEAZA.
Si acum: Locatarul dinaintea dvs. n-ar fi avut cum sa va faca donatie fiindca locuinta nu era nici a lui. Daca ar fi fost, atunci ar fi mostenit-o un urmas.
Locuintele sociale sunt in proprietatea statului si sunt administrate de primarii, iar locatarii platesc o chirie modica. Este si cazul dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar teren neintabulat MadalinaDenisa MadalinaDenisa Buna seara! M-ar interesa sa stiu care e procedura pentru a afla cine este proprietarul unui teren neintabulat, sau daca ati putea sa ma redirectionati ... (vezi toată discuția)
Donatia intre parinti si copii georgiana miclescu georgiana miclescu in anul 2005 parintii mi-au donat mie si fratilor mei casa in care locuim, cu conditia stipulata ca pe timpul cat ei traiesc , sa locuiasca in casa respectiva, ... (vezi toată discuția)
Info extras carte funciara pentru informare kza kza Buna seara, Pentru acordarea unui credit cu ipoteca, am solicitat un extras de carte funciara pentru informare, proprietatea fiind cu sarcini de uzufruct ... (vezi toată discuția)