Salut! Aceasta este prima mea intrebare pe site-ul acesta. Fac zilele acestea 18 ani si voiam sa stiu toate actele necesare de care am nevoie si alte detalii despre lucrurile pe care trebuie sa le am si sa le fac inainte de a pleca de acasa. Precizez ca cand ma voi angaja imi voi lua un loc de munca platit ieftin, la un fast-food, iar chiria va fi cat mai mica posibil, poate chiar un camin pentru studenti si vreau sa termin si clasa a 12-a la un seral. Multumesc anticipat!
Buna seara,
Va trebui sa va luati C.I-ul, certificatul de nastere si actele de la scolile absolvite.
Ma intreb, chiar credeti ca veti gasi cazare ieftina?
Ce camin studentesc cand nu aveti nici licelul terminat?
Nu tot ce zboara se mananca!
Terminati-va scoala, luati bacul intrati la o facultate si atunci puteti sa va mutati intr-un camin studentesc si sa va castigati, si ceva banuti.
Am mai multi ani si va dau sfatul din suflet.
In primul rand, pentru o perioada nu va fi prkblema de conditiile cazarii, de asta ma si pot muta intr-un apartament extrem de mic, 8 m patrati si baie la comun cum are acum un prieten de al meu. Iar facultate nici vorba, nu am nevoie de asa ceva decat in cazul in care domeniul in care excelez imi va cere facultate, plus ca contactul cu parintii nu trebuie sa mai existe daca vreau sa mai supravietuiesc psihic. O intrebare ar mai fii: daca ma mut intr-un alt oras, trebuie sa imi schimb resedinta pe orasul respectiv? Nu prea inteleg lucrurile acestea ce tin de legislatie si acte si de asta am venit sa intreb aici
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, veti aplica o viza de resedinta ( flotant).
Vedeti acum cand va expira buletinul si as zice sa stati acolo pana va reinnoiti buletinul, altfel.. va fi dificil spre imposibil sa va i acineva in spatiu.
Da, mi-am facut buletinul pentru 18 ani, o sa il primesc zilele acestea.
gi-jane2 a scris:
Da, veti aplica o viza de resedinta ( flotant).
Vedeti acum cand va expira buletinul si as zice sa stati acolo pana va reinnoiti buletinul, altfel.. va fi dificil spre imposibil sa va i acineva in spatiu.