avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consiliul Etic - Ordinul nr. 1502/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consiliul Etic - Ordinul nr. 1502/2016

As dori sa ma lamuresc cui i se subordoneaza Consiliul Etic din cadrul unui spital public?
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: dana manea , utilizator 14:37, 3 Iulie 2019
Consiliul etic este independent de ierarhia medicală şi de îngrijiri a spitalului.
Asta sitam, insa vis-a-vis de managerul Spitalului? Potrivit Ordinului nr. 1384/2010 privind aprobarea modelului-cadru al contractului de management şi a listei indicatorilor de performanţă a activităţii managerului spitalului public-art. 5 pct. 24 din Contractul de management, managerul analizează modul de îndeplinire a obligaţiilor membrilor comitetului director, ai consiliului medical si consiliului etic şi dispune măsurile necesare în vederea îmbunătăţirii activităţii spitalului;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organe de conducere srl-uri medicale vali pintea vali pintea Buna ziua, Ma intereseaza care sunt organele de conducere intr-un SRL medical .Stiu ca AGA e organul de conducere intr-un SRL iar conducerea executiva e ... (vezi toată discuția)
Ocupare functie de conducere dana manea dana manea As dori sa stiu daca potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, in cazul in care sunt medic sef de sectie, pot ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Eliberare comitet director zzenovia zzenovia Imi cer scuze pentru relatarea prea lunga,dar ne aflam intr-o situatie dificila . Actiunea se petrece intr-un spital public. Conform art.183 din Legea ... (vezi toată discuția)