avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Are politia dreptul sa te controleze in sacosa?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Are politia dreptul sa te controleze in sacosa?

Buna ziua. Am primit cadou de la o persoana din Republica Moldova 2 sticle de vin de 750ml. Am fost oprita de politia judeteana, controlata in sacosa fara nici un fel de explicatie. Vinul mi-a fost confiscat si eu amendata cu 500 lei in baza art.1,,lit e din Legea 12/1990.
Cel mai recent răspuns: STAN MIHAELA , utilizator 12:58, 3 Iulie 2019
Deci.. dvs mergeati asa pe strada cu o sacosa in mana, v-a oprit politia si v-a controlat in sacosa si v-a amendat ?
Amenda o puteti contesta..
Ati facut mentiuni pn procesul verbal?
In zona aceea este o practica uzuala controlatul in sacosa. Procesul verbal l-au intocmit ulterior si mi l-au trimis prin posta. Mentionez ca la cererea lor m-am legitimat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda fara sa stiu Ioanaaa07 Ioanaaa07 In urma cu cateva saptamâni eram intr-un parc din sectorul 3 cu mai mulți prieteni. Stateam liniștiti fara sa facem gălăgie fara sa deranjam. Pe masa ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politia locala B_O_G B_O_G Buna ziua ! Am primit astazi, 11.03.14,la domiciliu, un proces verbal in care scrie ca sunt amendat cu 500 lei incheiat pe data 06.03.14, pe care scrie ca am ... (vezi toată discuția)
Contrabanda tigari Brebenelm Brebenelm In data de 06.05.2018 am venit din Republica Moldova in Romania. La magazinul duty free din vama am cumparat impreuna cu sotia mea doua cartuse de tigari (cate ... (vezi toată discuția)