avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depunere permis la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depunere permis la politie

Buna seara, am primit '' Comunicare- Hotarare Civila'' pronuntata la 24 iunie 2019, cu drept de apel in termen de 30 zile. Nu vreau sa fac apel si vreau sa stiu cind trebuie sa depun permisul la politie? Mai primesc vreo comunicare/instiintare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ggpar , utilizator 14:29, 4 Iulie 2019
Buna seara,

Permisul trebuie predat in 15 zile de la pronunțare hotărârii, adică in 15 zile calculate din data de 24 Iunie, pentru ca in caz contrar va va fi majorată perioada suspendării cu încă 30 de zile.

ggpar a scris:

Buna seara, am primit '' Comunicare- Hotarare Civila'' pronuntata la 24 iunie 2019, cu drept de apel in termen de 30 zile. Nu vreau sa fac apel si vreau sa stiu cind trebuie sa depun permisul la politie? Mai primesc vreo comunicare/instiintare?
Multumesc.

Termenul de apel este de 30 de zile de la comunicare. Termenul de 15 zile se calculeaza de la ramanerea definitiva a hotararii.
Cele 15 zile se considera la sfirsitul celor 30 pentru apel ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare permis conducere Angel5 Angel5 Buna seara, Am o intrebare legata de predarea/pastrarea permisului in conditiile in care am pierdut procesul la Judecatorie. Povestea pe scurt este ca in ... (vezi toată discuția)
Cand predau permisul? florin9 florin9 Am pierdut contestația ptr suspendarea permisului .hotărârea nu este definitivă eu având drept de apel 30 zile.Nu mai vreau sa depun apel .Când trebuie ... (vezi toată discuția)
Anulare contestație pv afișată pe site. când se predă permisul? Ashu Ashu Buna ziua, In luna Iunie mi s-a suspendat permisul pentru o luna de zile. Am depus contestatie si astazi pe site s-a afisat urmatorul raspuns: \"Anuleaza ... (vezi toată discuția)