avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conditii returnare produse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conditii returnare produse

Buna ziua,

In urma cu o zi, mama mea a chizitionat un aparat electrocasnic dintr-un magazin din lantul Penny Market. Contractul de garantie a fost incheiat intr-un birou in care ea nu a fost chemata, si nici produsul nu a fost testat. Ajungand acasa, mama mea a avut surpriza sa constate ca lispseau cateva din accesoriile aparatului, precum si manualul de utilizare.

In ce conditii se poate returna acest produs pentru a se inapoia suma de bani platita? (produsul era ultimul de acest tip din magazinul cu pricina, deci nu cred ca au cum sa il inlocuiasca cu unul nou, si nici nu cred ca mai exsita piesele lipsa in magazin..)
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
freja, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 18:28, 26 Noiembrie 2009
Adresaţi-vă protecţiei consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin zoltar zoltar Am cumparat o pereche de ochelari de soare de la o firma de renume care au vicii de refractie. Mentionez ca am cumparat produsul din magazin si nu ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat pro_Narcis pro_Narcis Buna ziua. Am cumparat un motoferastrau de la PRAKTIKER iar la prima utilizare am obs ca motorul nu are puterea necesara pentru a taia lemnele. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului - inlocuirea aparatului foto geo_graful geo_graful Salutare! Am cumparat un aparat foto nou si la 3 saptamani de la achzitionare l-am trimis deja pentru prima oara in service, avand probleme de focus. L-au ... (vezi toată discuția)