avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ștergere raportare la Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ștergere raportare la Biroul de Credit

Bună ziua ! Banca Românească a raportat la BC o mențiune " cont cumpărat de alt creditor" fără să mă notifice, după ce am câștigat un proces împotriva Kruk , căreia Banca Românească i-a cesionat creditul și a executării silite. Este normal să fie raportată acea mențiune, mai ales că Banca susține că aceasta s-a produs in anul 2016, iar în BC mențiunea apare cu data noiembrie 2018, după ce ca intimată , banca a pierdut procesul ?
Vă mulțumesc mult !
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2019
MarCos1972, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces clauze abuzive câștigat, care este următorul pas seby14 seby14 Bună ziua Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive. După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in ... (vezi toată discuția)
Executare silita multipla elena_d_a elena_d_a Buna ziua, Probabil veti mai gasi aceasta situatie intrucat a mai fost postata de catre cineva din familie dar nu am primit nici un raspuns concret. In ... (vezi toată discuția)
Informare raportare biroul de credit AdrianaM AdrianaM Buna seara, Pe scurt. M-am trezit in Biroul de credit pt o datorie aferenta unui credit contractat la CEC in 2018. Acel credit trebuia sa fie preluat de ... (vezi toată discuția)