avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... GDPR
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

GDPR

Bună ziua! De curând am fost înscris la un curs de firma la care lucrez, au dat toate datele mele personale fără ca eu să știu. Menționez că am aflat despre acest lucru după ce am primit un e-mail de la cei care țin acest curs. Cu protecția datelor personale cum e? Mi-a fost fost încălcat acest drept?

Alte discuții în legătură

Fals in act aditional dannymitza dannymitza Buna ziua! Lucrez intr-o fabrica ocupand postul de manipulant marfuri. Luna trecuta am fost inscris la cursul de ISCIR in domeniul stivuitoarelor. Am dat ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata fara mentionarea datelor personale RoSo RoSo Buna ziua, Primesc mesaje comerciale nesolicitate prin e-mail in fiecare luna de la diverse firme. Acest lucru se intampla de ani de zile. Am trimis ... (vezi toată discuția)
E corect ce mi se cere pentru angajare...? tatina25 tatina25 Buna ziua,am aplicat pentru un job pe net sui am primit raspuns ,iar pentru a ma pregati ei organizeaza un curs si imi cereau: ,, Pentru inregistrarea la ... (vezi toată discuția)