avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... platforma de gestionarea gunoiului de grajd
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

platforma de gestionarea gunoiului de grajd

primaria este obligata sa imi elibereze adeverinta pentru platforma de gestionarea gunoiului de grajd,atata timp cat vreau sa nu poluez panza freatica si poluarea mediului care sunt documentele pe care trebuie sa le depun.

Alte discuții în legătură

Fosa septica Costy2269 Costy2269 Buna am o fantana in curte si ñu vreau sa o mai folosesc as putea sa o folosesc ca fosa séptica? Va multumesc (vezi toată discuția)
Constructie fosa septica bolovani bolovani Buna ziua, Am rugamintea sa mi raspundeti la o intrebare.Am construit o fosa septica din doua bazine de cate 1000 l fiecare,etanse,cu capac de ... (vezi toată discuția)
Constructie grajd pe un teren care apartine primariei laurentiu_stefan91 laurentiu_stefan91 buna seara, am construit o casa in jud VRANCEA la tara pe un teren de 500mp acordat de primaria din localitate sprijin pentru tineri casatoriti pina an 35 de ... (vezi toată discuția)