avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen după soluționarea dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen după soluționarea dosar penal

Bună ziua,
Am avut înaint un dosar penal (accident) iar acesta s-a soluționat în data de 3 iunie 2019,care este termenul maxim până primesc înștiințarea acasă de la Parchet(deja au trecut 30 zile) .Am sunat 2 săptămâni la rand și tot au spus ca îmi trimit.
Fără soluționarea scrisă, nu îmi pot ridica permisul de la Poliție, nici dovada.
Ce pot face sa urgentez?
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
Alex3101, utilizator
Depuneti o cerere de urgentare solutionare si comunicare solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Anomar1985 Anomar1985 Buna ziua. Acum cateva zile am avut un accident rutier, eu am fost de vina, d-na din masina din fata mea a pus frana brusc dupa ce vreo 3, 4 km m-a sicanat in ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat romica_petrut29 romica_petrut29 Am permisul suspendat fiindka politia romana era la ciugulit si nu stia de ce sa ma ia sonduceam o duba ford tranzit si o remorca mentionez k am categoriile BC ... (vezi toată discuția)