avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce perioada trebuie pastrate documente justificative ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce perioada trebuie pastrate documente justificative pentru servicii auto

Buna ziua,

Am fost la un service pentru a face geometria masinii, iar la final nu mi-a fost eliberat raportul cu valorile dinainte de corectie si de dupa corectie.
Am revenit la ei dupa o perioada mai lunga de timp sa le cer raportul, dar imi spun ca nu mai am dreptul sa il cer, pentru ca serviciul a iesit din garantie (Garantia e oferita pe 30 de zile).

Cat timp trebuie sa pastreze (service-ul) documentele justificative (raportul de geometrie) pentru serviciile prestate ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: PVictor24 , utilizator 20:19, 7 Iulie 2019
Cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru reparatii electronice se da garantie? mitza85 mitza85 Buna seara, am si eu o problema, daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Am dus recent o tableta cu mufa de alimentare rupta la un service de reparatii. Cei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , in cazul in care mașinii mele i se schimba cutia ... Alexandru966 Alexandru966 Bună ziua , In cazul in care mașinii mele i se schimba cutia de viteze și service-ul nu îmi oferă garanție și factura am dreptul de a nu plăti? (vezi toată discuția)
Lovit in parcare de un sofer beat DanP76 DanP76 Buna, Masina mea parcata pe marginea strazii a fost lovita de un sofer beat (0.83%). Toata partea stanga, inclusiv roata stanga spate indoite bratele ... (vezi toată discuția)