avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua , In cazul in care mașinii mele i se ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua , In cazul in care mașinii mele i se schimba cutia ...

Bună ziua ,
In cazul in care mașinii mele i se schimba cutia de viteze și service-ul nu îmi oferă garanție și factura am dreptul de a nu plăti?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:54, 30 Mai 2023
Fara sa platiti nu cred ca va dau masina.
Ati cerut factura si nu v-au dat?
Pe de alta parte, pe factura scrie ce platiti si care e suma. Service-ul este o firmă?
Am cerut și nu mi-au furnizat nici factura nici garanție . Pentru mine este mai importantă garanția intru cât cutia de viteze nu este un consumabil . Da , service ul este un srl
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
Alexandru966, utilizator
Daca intelegeti sa nu achitati c/v servicii prestate,operatorul economic nu va dispune iesirea vehiculului din unitate
La introducerea vehiculului in service vi s-a eliberat document constatator pentru defectiunea existenta si reparatiile necesare?
Sesizati oficial protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme auto nou denisa_21 denisa_21 Buna dimineata! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Nu stiu ce pot face. In feb am achizitionat un autorurism nou. Din luna mai se afla in service ... (vezi toată discuția)
Fara garantie ! nissan qashaqai franco_leon7 franco_leon7 Sant utilizatorul unui auto Nissan Qashaqai 1.6,benzina,lessing,am facut revizia la 30mii km cu un pret destul de mare (1200Ron) dar problemele au inceput ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu doua saptamani am fost la un service cu ... Ortte Ortte Buna ziua. In urma cu doua saptamani am fost la un service cu probleme la cutia de viteze, iar service ul a facut costatare ca este convertizorul. Dupa ce a ... (vezi toată discuția)