avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu in perioada de preaviz

buna ziua
sunt intrun conflict cu firma la care lucrez .....de asta vara mi-se cere sa platesc o reparatie la masina firmei refuznd acest lucru in data de 16.11.2009 ca atare
din 17.11.2009 pana in 14.12.2009 sunt in preaviz conform art.65 .....am primit aceasta comunicare acasa in 19.11.2009 dupa ora 17 in adresa nu este trecut ca pe perioada preavizului sa lurez 4 sau 8 ore in data de 20 am fost sunat de la firma si intrebat cum doresc sa lucrez am optat pentru 4 ore , si am intrebat ce se intampla cu orele lucrate in 17.11.09- 8 ore..18.1109-13 ore si 19.11.09-8 ore au raspuns verbal ca nui intereseaza asa ca am trimes un mail in care am cerut ca satpamana asta sa fiu liber si sa trimita pe cineva de la cluj napoca unde este sedil firmei sa predau masina telefon si cemai am ....au trimes am predat iar acum ma trezesc cu o adresa sa ma prezint la servici la locul de munca inscris pe cim adica la cluij napoca cate 4 ore....intrebarea mea este POT SOLICITA CA IN ACEASTA PERIOADA SA FIU IN CONCEDIU DE ODIHNA ? fiinca mai am 10 zile de concediu si cum se vor ponta aceste zile pana la terminarea preavizului ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 12:40, 26 Noiembrie 2009
scuze am uitat sa va intreb cate salarii compensatorii voi primi ?
firma fiind de distributie ? cred ca poate face parte di ramura comert ?
Perioada de concediu de odihna se poate suprapune perioadei de preaviz daca cererea este aprobata de angajator.
Cred ca ar fi fost mai bine sa predati dvs personal tot ceea ce era de predat in baza unui proces verbal de predare primire. dvs. faceti cum credeti ca va este mai bine.
CCMUN pe anii 2007-2010 prevede minim un slariu compensatoriu.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dorel9 dorel9 buna ziua am o problema si data ma puteti ajuta cu un sfat : in data de 16.11.09 am fost la sediul firmei(cluj napoca) la care lucrez ca tehnician (locul meu ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea efectuarii concediului de odihna in preaviz corina_alice corina_alice Buna ziua, O colega se afla in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare inaintea desfacerii CIM ca urmare a unei concedieri individuale. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Preaviz cozmapaunita cozmapaunita sunt angajata la o firma romano germana si am primit preaviz in vederea incheierii contractului de munca continuat de somaj in data de 23 octombrie pt 20 ... (vezi toată discuția)