avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Studiere stadiu dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Studiere stadiu dosar penal

Pot ca sotie sa cer studierea dosarului soțului meu care se afla in faza de urmărire penală aflându.se in arest preventiv
Numai cu procura sau printr-un aparator (avocat)
Bună ziua.

În situația în care soțul dvs. se află în arest preventiv, asistența juridică este obligatoriu, motiv pentru care dacă nu vă angajați avocat, ar trebui să i se desemneze un avocat din oficiu, acesta din urmă putând studia/fotocopia dosarul și, ulterior, putând a vă oferi informații legate de caz.
Dvs. nu aveți calitate și nu aveți posibilitatea de a studia dosarul.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare 500.000 lei bună, care sunt pașii ce vor urma în ... BEATRICED BEATRICED Delapidare 500.000 lei Bună, care sunt pașii ce vor urma în vederea acuzării de delapidare a sumei de 500.000 lei? Exista posibilitatea arestului din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cadru militar, prins in flagrant, in afara serviciului. ... mykonos mykonos Buna ziua. Cadru militar, prins in flagrant, inafara serviciului. S-a dispus arestarea preventiva de 30 zile, de catre tribunalul militar. Daca va cere demisia ... (vezi toată discuția)
Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)