avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Competenta instante
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Competenta instante

Ce instanta este competenta, pentru neacordarea ajutoarelor, in conformitate cu prevederile Leg.284/2010(abrogata),la pensionarii militari?
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2019
Decebal58, utilizator
Cel mai recent răspuns: Decebal58 , utilizator 05:56, 15 Iulie 2019
Bună ziua.
Instanța competentă este tribunalul în a cărei rază teritorială are domiciliul reclamantul. În funcție de tribunal, competența funcțională este a Secției de Conficte de Muncă și Asigurări Sociale.
Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius
,,Ora estimata: 12:30
Complet: C33
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei funcţionale a Sectiei a VIII conflicte de munca si asigurari sociale a Tribunalului Bucureşti. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Secţiei a II-a contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Bucureşti. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 20.06.2019.
Document: Încheiere de şedinţă 20.06.2019,,
Este corecta solutia?!..... fiind vorba de ajutoarele la pensie, prevazute in Leg.284/2010...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) admite excepţia necompetenţei ... AAdriana8 AAdriana8 Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) Admite excepţia necompetenţei materiale funcţionale a Secţiei a II-a Contencios administrativ şi fiscal a ... (vezi toată discuția)
Declinare solutionare cauza allelena allelena Intr-un dosar, Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in calitate de reclamant, am urmatoarea solutie: \"Tip solutie: Declină ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei materiale ContSters42601 ContSters42601 Am avut o plingere in contencios adsministrativ depusa la Tribunalul bucuresti .La primul termen instanta a dat urmatoarea solutie:,,Admite excepţia ... (vezi toată discuția)