avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua. Se da cazul:: O persoana este angajata la 2 agenti economici. La primul agent este angajat cu contract individual de muncăcu norma intreaga (8 ore) unde are si cartea de munca. La cel de-al doilea agent este angajat cu contract individual de muncă cu timp parţial, timpul de lucru fiind de 2 pe zi. In cazul in care primul agent economic isi inchide activitatea ce se intimpla cu cu persoana respectiva? Poate primi somaj? Unde isi duce cartea de munca? etc. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vali7111 , utilizator 16:44, 26 Noiembrie 2009
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - 2 cim ela david ela david Doua contracte individuale de munca. Unul part -time, celalalt cu timp normal.Amandoua CIM inceteaza in aceeasi luna (la diferenta de 1-2 zile), primul CIM cu ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - am dreptul la somaj ? vbanamaria vbanamaria As dori sa stiu mai multe in legatura cu restructurarea de post la locul de munca : Daca se restrucureaza postul de la locul de munca , eu ca angajat ce ... (vezi toată discuția)
Somaj marinelavoicu marinelavoicu buna tuturor, am si eu o intrebare poate reuseste cineva sa ma lamureasca am intrat in somaj dar la o luna si jumatate mi-am gasit ceva pe perioada ... (vezi toată discuția)