Doua contracte individuale de munca. Unul part -time, celalalt cu timp normal.Amandoua CIM inceteaza in aceeasi luna (la diferenta de 1-2 zile), primul CIM cu timp normal, prin acordul partilor, apoi CIM cu timp de munca partial prin desfiintare post.
Din punctul meu de vedere, persoana este eligibila pentru somaj.(stagiul de cotizare este realizat).
DAR, pentru a evita situatia in care cei de la AJOFM ar cere imperativ ca amandoua CIM sa inceteze prin desfiintare post,pentru a se putea beneficia de indemnizatai de somaj, va solicit , cu respect, parerea.:)
2. - Daca al doilea CIM a incetat cu art.65 din Codul muncii salariatul poate beneficia de indemnizatie de somaj.
- Sa ia adeverinta tip de somaj (Anexa 26) de la ambii angajatori.
Somaj 2011
suciugeorgeta
Am un magazinas care vrea sa-si suspende activitatea dar inainte de asta trebuie sa ii fac angajatei dosar pentru somaj.Aveti idee cum procedez,pot face asta ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj
cojoceavasile
daca am lucrat pana pe 05 octombrie 2011 undeva si mi-am dat demisia dar nu a fost aprobata si nu stiu cum mi s-a desfacut contractul de munca apoi pe 10 ... (vezi toată discuția)