avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... construire casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

construire casa

Intre mine si firma X de constructii ce contracte se incheie pentru a ridica o casa la rosu de 80m2? Ce contracte se incheie ma intereseaza( eu ma gandesc asa: contract de executie unei lucrari si contract de luare in primire a terenulul pe care se va construii)
Cel mai recent răspuns: ~stapuv~ , utilizator 17:00, 8 Iulie 2019

Contractul de executie ar trebui sa fie cat mai "stufos" - termene de plata, termene de finalizare pe etape, materiale folosite, penalizari sau ce se intampla cand nu se respecta in totalitate proiectul .... uitati-va ca sunt multi care de ani nu s-au mutat in casa si au contract. Poate nu ar fi rau sa faceti o vizita la un avocat. Daca cautati pe forum este o doamna care are contract si e cumparata casa prin banca si dupa 3 ani cu bani dati nu sta tocmai bine in casa ei, asa ca atentie maxima.

La inceperea lucrarilor oricum sunt niste acte oficiale care se fac de catre constructor, printre care si un proces verbal de predare primire amplasament.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finisaje interioare prost executate de constructor. pot reține diferența de preț pe care o mai am de achitat, pentru refacerea lucrărilor executate greșit? Alex623 Alex623 Buna ziua, am nevoie de un sfat: Am construit de curand o casa, termenul dat de constructor 210 zile trebuia finalizat in nov 2017, eu am reusit sa locuiesc ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract executie - refuz incetare lucrari zenovius zenovius Buna ziua, De la bun inceput vreau sa specific faptul ca ma adresez celor cu experienta in domeniul rezilierii unui contract de lucrari constructii. Mai ... (vezi toată discuția)
Casa la "cheie" cu contract imobiliar bogdanb84 bogdanb84 Buna ziua, In dorinta de a avea un imobil propriu, in data de 14.07.2014 am semnat un contract de antepriza cu un constructor pentru o casa la ... (vezi toată discuția)