avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Bună ziua. De 5 luni, sunt amenințată și hartuita de cineva, necunoscut, prin telefon. Îmi știe adresa, mi-a desenat o cruce pe gard. Am depus o plângere la politie, și timp de 3 luni nu am mai primit nici un semn. După cele 3 luni au început din nou telefoanele de amenințare. Am inițiat un apel la 112 și am mai depus o noua plângere, la secția de politie cea mai apropiata. Polițistul care mi-a luat declarație, la prima plângere, spune ca se instrumentează cazul și ca voi primi vesti de la procuror. Menționez ca am dat politiei acel nr de telefon după care am fost contactata. Ce am de făcut în cazul acesta, la ce sa ma aștept? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: angi_78 , utilizator 14:50, 8 Iulie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru răspuns! Am ultimele înregistrări telefonice, pe care am dorit sa le dau politiei și mi sa spus ca nu este necesar. Am solicitat printr-o declarație și monitorizarea telefonului. De la politie mi-au cerut un desfășurator, iar ca situație, mi sa spus ca ei nu-mi pot da informații și ca nu se mai ocupa de dosar, din moment ce este la procuratura. Ca suspecți, nu am nici cea mai mica idee, nu am datorii, procese pe rol sau foste relații. Am în schimb o colega de serviciu foarte invidioasa pe mine,

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Sfatul meu inițial ar fi că aveți nevoie de un avocat.

În altă ordine de idei, ca și probatoriu, poliția ar trebui să solicite încuviințarea urmăririi acelui post telefonic și interceptarea convorbirilor. Nu ar fi rău ca, în situația în care mai sunteți sunată, dacă telefonul vă permite, să înregistrați convorbirea, pentru a o preda poliției.

Gândiți-vă foarte bine la trecutul dvs. și încercați să vă dați seama cine v-ar putea dori răul, în ideea de a da organelor de cercetare penală un cerc de suspecți.

Dacă nu vă angajați un avocat, măcar solicitați o copie a dosarului de urmărire penală și mergeți cu acele documente la un avocat, pentru o consultație juridică, avocatul urmând a vă oferi niște răspunsuri, cu privire la stadiul dosarului și dacă lucrătorul de poliție/procurorul face tot ce este necesar pentru a vă ajuta în problema dvs.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si amenintare aleflo23o78 aleflo23o78 Salut, Scurt si la obiect: am fost santajat si amenintat la telefon, insa nu am inregistrat convorbirea. Intrebare: in urma depunerii unei plangeri, se ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Amenintare telefonica de la patron diamant24 diamant24 Buna ziua ! Astazi am fost sunata la locul de munca de patronul firmei la care lucrez,acesta m-a bagat in preaviz de 20 de zile pe motiv de desfiintare a ... (vezi toată discuția)