avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Plata onorariu expertiza judiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Plata onorariu expertiza judiciara

Buna seara
Asa cum se intampla in cele mai multe cazuri, se da hotararea (dosar civil),se decide asupra onorariului final si a prtii obiligata la plata(in cazul meu sunt trei parti , o parte din suma fiecare) si se specifica ca hotararea este executorie in ce priveste onorariul expertului.Stie cineva cam cat ar trebui sa astept pana sa demarez procedurile de executare silita, pentru ca au trecut doua saptamani de la pronuntare si nu s-a platit. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:18, 16 Iulie 2019
Da, cu siguranta asta e singura solutie. In dispozitivul hotararii, insa, nu am vazut precizarea ca aceasta diferenta de onorariu trebuie platita in 5 zile de la instiintare. Va multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2019
Cabinet Expert Contabil, Contabil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut și eu cazuri în cazul în dispozitivul hotarârii nu se specifica termenul de 5 zile pentru plata onorariului. și am reușit să-mi recuperez onorariile neachitate..
Vă doresc „succesuri”!
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea unei expertize judiciare dupa renuntarea la calitatea de expert judiciar LauraCod LauraCod Buna ziua, Am efectuat o expertiza judiciara si am depus-o. Dupa o perioada, din motive personale am renuntat la calitatea de expert judiciar. Una din parti ... (vezi toată discuția)
Stabilire onorariu expertiza judiciara Gadjo Gadjo Care este procedura/ cadrul legal prin care un expert tehnic judiciar solicita/stabileste onorariul intr-un dosar penal in care a fost numit de organele de ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de activitatea de expertiza tehnica Crios339 Crios339 Am unele intrebari legate de activitatea de expertiza tehnica: 1. exista prevazut undeva in legislatie dreptul expertului la o zi libera (de la locul de ... (vezi toată discuția)