avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... HOTARARE CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

HOTARARE CONSILIUL NATIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINARII

Unde se poate ataca o hotarare emisa de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii? La Curtea de Apel Bucuresti-Sectia Contencios Administrativ?
Cel mai recent răspuns: dana manea , utilizator 10:38, 16 Iulie 2019
La Curtea de Apel Bucuresti - Sectia Contencios Administrativ.
Sigur? Eu am vazut hotarari ale CNCD si la alte Curti de Apel. Evorba de o institutie publica ce nare sediul in Bucuresti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model ºi timbraj cerere de renunþare la judecatã rosu violeta rosu violeta Doresc sa retrag cererea, formulata in nume propriu, de anulare act- administrativ ( sanctiune data de CNCD) depusa la Curtea de Apel, la ... (vezi toată discuția)
Cale de atac împotriva unei hotãrâri emisã de consiliul naþional pentru combaterea discriminãrii. machis machis Printr-o hotărâre a Consiliului Naţional pentru Combaterea discriminării unitatea noastră cu sediul în Bistriţa a fost amendată cu suma de 5000 lei. ... (vezi toată discuția)
Castig la discriminare iosif.kramar iosif.kramar In urma unei plangeri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii am obtinut un avertisment. Avocata spune ca as putea cere la Tribunal daune de la fostul ... (vezi toată discuția)