avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... instanta competenta...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

instanta competenta...

in cazul recuperarii unor creante(facturi meachitate)dupa ce s a somat in scris societatea,actiunea unde trebuie depusa la judecatoria unde are sediul societatea cu creanta?
se poate depune prin posta?care este excat procedura depunerii?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:50, 11 Iulie 2019
Multumesc pt raspuns,din pacate nu pot apela la un avocat,suma nu este f mare de recuperat,90 de milioane,ca documente ar fi:contract,facturi semnate si doar una platita...celalalte ramanand restante,ce tip de actiune imi recomandati?
Multumesc
Din ce învederați, aș alege cererea de valoare redusă, dar tot ar trebui să apelați la un avocat pt redactare întrucât este un formular special ce se completează în acest caz.
Taxa este de 200 lei pt debitul de 9.000 lei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere inscriere a creantei in tabelul preliminar Coman2010 Coman2010 Poate sa-mi dea cineva mai multe detalii legate de aceasta cerere de inscriere a creantei?Chiar si un model.multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare somatie de plata Shuk Shuk Buna ziua, Ca persoana juridica (societate, SRL) am \"strans o colectie de debitori\" care, datorita numarului lor mare, si in continua crestere, imi ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita Nihil since deo Nihil since deo O Sc a emis o factură în valoare de 4.400 lei care atestă că a vândut produse din cauciuc unei alte SC, factura care trebuia achitată de acum un an și ... (vezi toată discuția)