buna ziua
eu locuiesc in grecia de 11 ani ...sant casatorita cu grec...am cumparat o casa impreuna prin banca.....daca eu divortez cu datoria de la banca ce se va intampla?casa fiind pe numele la amandoi
Depinde de contract.pe cat timp ati luat creditul,ce fel de credit este ,ipotecar sau nu,oricum,partajul il puteti face dupa dreptul aplicabil in materie.nu stiu cum este in grecia.casa unde este in romania sau grecia?
eu am vandut casa mea in romania....am achitat cu banii aceia toate datoriile lui la banci si am cumparat o casa in grecia prin banca....este ipotecata casa si imprumutul pt 40 de ani
Cam mare termenul de imprumut.divortati.iar la partaj vor fi aduse toate bunurile comune,inclusiv casa.dar ,daca ,sunteti coplatitor,lucrurile se complica.Daca este facut imprumutul doar pe numele lui,casa i se atribuie in natura,va revine jum din valoarea ratelor platite pana atunci si ramane ca el sa-si plateasca restul de rate.Ce ati facut dvs cu banii de pe casa din romania nu cred sa mai aiba importanta,doar ca l-ati scapat de datorii.Ce spun eu aici este conf codurilr rom,nu stiu cum este in grecia/