avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietatea asupra imobilelor achizitionate prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietatea asupra imobilelor achizitionate prin credit in cazul divortului

buna ziua
eu locuiesc in grecia de 11 ani ...sant casatorita cu grec...am cumparat o casa impreuna prin banca.....daca eu divortez cu datoria de la banca ce se va intampla?casa fiind pe numele la amandoi
Cel mai recent răspuns: mirela mihaela76 , utilizator 13:31, 1 Decembrie 2009
@Mirela-- daca puneti problema in felul acesta atunci va spun eu cu toata sinceritatea ca banii i-ati pierdut din momentul in care v-ati vandut casa si i-ati achitat datoriile sotului!B-) Problema este daca din acest imobil veti mai primi ceva in conditiile unui divort!
eu sant constienta ca banii aia i-am pierdut desi exista acte precum ca eu i-am platit datoriile....intrebarea mea de la inceput a fost alta:dupa divort ce se va intampla cu banca?....va trebui sa plateasca el sau voi fi si eu obligata sa platesc?si daca el nu va plati,ce se va intampla?
ce nu ati inteles?pe numele cui este creditul?situatia difera daca sunteti cop[latitor sau nu .ce scrie in actele de la banca?
coplatitor...asa scrie in actele de la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma de recuperare kika85 kika85 Am si eu o problema mare si sper sa ma puteti ajuta si pe mine.Sotul meu a facut un credit in banca acum 6 ani , 5 ani a platit ratele la zi si chear cate 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor, rog ajutor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)
Prima casa - partaj victoriaalexe victoriaalexe buna ziua. acum 1 an si jumatate am achizitionat impreuna cu sotul meu, un apartament prin programul prima casa. in martie anul acesta am divortat. ne ... (vezi toată discuția)